Neix "Ser per Créixer"...

Ser per Créixer és un projecte de vida compartit. Neix amb vocació de servei i té com a missió possibilitar llavors de canvi i processos transformadors que busquen SER i CRÉIXER amb sentit, coherència i equilibri. 

SER és el primer pas per poder CRÉIXER, i a voltes, allò que pot semblar tan senzill, es converteix en una odissea vital.

La paraula educació ve de la paraula llatina “educere” que significa “extreure de dins”. Educar és l’art d’acompanyar a SER. Educar no és omplir, sinó permetre des del respecte, l’amor i la llibertat que un sigui el que ja és. Educar és una possibilitat de creixement mutu i comença al nostre interior, acompanyant des del nostre SER amb autenticitat.

Es dirigeixi a docents, famílies, escoles, instituts, AMPA’S, associacions,…que tinguin ganes de fer camí en el camp del creixement personal, l’autoconeixement, la gestió emocional, l’educació en valors, la interioritat, la creativitat, l’autenticitat, la comunicació i l’art de saber viure. 

La metodologia emprada és reflexiva, respectuosa, vivencial i transformadora. 

L’autenticitat, el respecte, la responsabilitat, el canvi, la transformació, l’estima, el vincle, la coherència, la humilitat, la flexibilitat, l’escolta, l’acollida, la vida, la presència, la vulnerabilitat, l’empatia, la generositat, la gratitud, l’aprenentatge, la possibilitat, la trobada, l’art de saber donar i rebre,... formen part de la seva essència.

Que la sincronicitat t’aporti allò que estàs buscant per seguir fent camí, SER i CRÉIXER.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada