24 de juny del 2015

Gràcies, gràcies, gràcies,...

Fi de curs: Taller "Camins" 14-15   


Només puc dir-vos des del cor: GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!! Gràcies per ser-hi, gràcies per compartir el vostre camí i caminar plegats en una part del trajecte. Gràcies pels vostres aprenentatges, per la veritat que compartiu, per cada pas recorregut en aquest camí de vida. Gràcies per la confiança en aquest projecte que plegats hem construït. Gràcies per formar part de la meva realitat, aquella que no fa massa era just un somni.

Al vostre costat he après i he crescut tant!!! M’emporto bocins de cadascú dins meu. La trobada amb vosaltres m’ha transformat. I és que és això el que fem quan ens trobem sense cuirasses, quan simplement som a cada moment, TRANSFORMAR-NOS!

Cadascú de nosaltres és una peça de puzle que encaixa a la perfecció en el gran tapís de la humanitat. Desitjo de tot cor que trobeu el vostre encaix. Convençuda que tots estem fets de la mateixa essènica, l’AMOR, i que aquí venim a experimentar-lo en totes les experiències vitals. És tant senzill i complex com abraçar-ho tot... és tant senzill i complex com ser UN dins un TOT, i ser un TOT sense deixar de ser UN.

Bon estiu per tots, a l'octubre més!

Abraçada,
Roser

.

22 de juny del 2015

Somniant... per crear!

...cadenes trencades, sentiment de llibertat... ...il·lusió, energia, somnis,... ...colors, immensitat, obertura, nous horitzons, puresa,... ...des del més profund del meu ésser, restant en un punt de calma interna, observant, permetent, desprenent-me,... ...els somnis han començat a néixer de nou i amb ells els passos per fer-los realitat... ...des de dins una veueta xiuxiueja: “...digues baixet el teu missatge arreu, vibra amb ell en completa llibertat, comparteix-te sense por, sense pressa,... simplement sigues i permet que siguin amb respecte, amor, comprensió, acollida... el camí és la redescoberta cap a un mateix, començant per tu,... possibilita, acompanya, dóna la mà i camina una part del trajecte amb l’altre de costat,... aprèn de tot i tothom, però no deixis de seguir el teu propi camí,...” ...somniant per crear noves realitats que facin possible viure en un món més harmònic i equilibrat... 

Bona entrada d’estiu!
Una forta abraçada,
Roser

2 de juny del 2015

La bellesa

La bellesa és quelcom que engrandeix l’ànima, deixar-nos embolcallar per ella a cada pas és una experiència plaent que ens regala la vida.

A on es troba la bellesa? A tot arreu!!!

Els sentits s’alimenten de bellesa quan els experimentem amb consciència:


...contemplar la naturalesa, l’art, l’interior de les persones,...


...escoltar música, el cant dels ocells, les fulles que mou el vent de mitja tarda, les rialles dels infants,...


...gaudir dels diferents gustos, aliments i receptes que ens porta cada mos,...


... perdre’s en el tacte de tocar la pell de l’altre, deixar caure la sorra entre els dits, mullar-se els peus en una riera, caminar descalç,...


...fragàncies infinites: olor d’humitat, olor de roses, olor de cafè, olor d’infant, olor d’estima, olor de pluja, olor de terra, olor de tu,...


...constantment tenim la possibilitat de submergir-nos en la bellesa que ens envolta...
I tu, com experimentes la bellesa?
Què et sembla aturar-te, respirar i sentir la bellesa que t’aporta la vida en aquest instant?

BELLESA: Passejar pel camí que la vida ens ofereix amb presència, gaudint de tots els seus paisatges i totes les seves estacions, acceptant i estimant, sense presses, creixent-hi amb cada pas i eixamplant-nos amb consciència i amor.


Vida, sol, colors, transformacions, rialles, vincles,...

Una abraçada, Roser