GRUPS DE CREIXEMENT PERSONAL

Nota: GRUPS TANCATS. Moltes gràcies per la confiança!!!
Si t'interessa participar en un un grup escriu-me per mail i quan n'obri un altre t'aviso.

El creixement personal i l’autoconeixement és un procés personal i intransferible que dura tota la vida. Un camí ple de paisatges i tresors per descobrir.DESCARREGA'T TOTA LA INFORMACIÓ CURS 16-17 _ PDF


El punt de partida sempre som nosaltres, però nosaltres sense els altres i el món no som res. És important compartir i crear vincles sans que ens ajudin a sumar a la nostra vida. 

Anualment porto grups de creixement personal. Aquests consten d’11 trobades durant 11 mesos, les quals ens ajuden a anar cap dins, conèixer-nos una mica més, treballar l’autoestima, les relacions i la voluntat de viure. Ens ajuden a connectar-nos a energies netes com ara l’amor, la solidaritat, la generositat, la confiança,...

A qui es dirigeixen? 

 • A persones que tinguin ganes de créixer i compartir dins un espai protegit d’agraïment, estima i respecte per l’altre.
 • A entitats que porten grups de persones i que ofereixen serveis d'acompanyament i creixement personal. En aquest cas s'acorda la durada i el format amb l'entitat.

Què possibilita el grup?
 • Fer aflorar el potencial individual de cadascú (dons, talents i habilitats).
 • Enriquir-nos conjuntament.
 • Sentir, veure i palpar la possibilitat d’un món millor a partir del nostre propi creixement personal.
 • Responsabilitzar-nos de nosaltres i retrobar la nostra essència per ser capaços de ser proactius i cocrear la vida que desitgem.
 • Un canvi de mirada i nous camins per recórrer amb sentit i propòsit.

La metodologia emprada és a través de dinàmiques, jocs, converses i tallers, treballant de manera vivencial tot allò que la persona necessita per desplegar el seu potencial. 


Tots som únics, diferents i irrepetibles. Compartir t’ajuda a créixer i et dóna l’oportunitat de conèixer gent meravellosa que, com tu, creuen en un món millorCURS 2016-2017:

Inici: setembre 2016

On? A Vic, a Barcelona i/o a concretar.

Quan? 2,5h mensual

Horari?
  • Vic: un dijous al mes de 19.00h a 21.30h
  • Barcelona: un divendres al mes de 18.30h a 21.00h
Preu: 25€ matrícula + 25€/mes

**Si estàs interessat escriu un mail a dinsteu.roser@gmail.com i reserva la teva plaça.

Cap comentari: