SER PER CRÉIXER (Projecte educatiu)

La paraula educació ve de la paraula llatina “educere” que significa “extreure de dins”. Educar és l’art d’acompanyar a SER. Educar no és omplir, sinó permetre des del respecte, l’amor i la llibertat que un sigui el que ja és. Educar és una possibilitat de creixement mutu i comença al nostre interior, acompanyant des del nostre SER amb autenticitat.Ser per Créixer és un projecte que neix amb vocació de servei i que té com a missió possibilitar llavors de canvi i processos transformadors a les persones que busquen SER i CRÉIXER amb sentit, autenticitat i equilibri dins l'àmbit educatiu.

Es dirigeixi a docentsfamílies, escolesinstitutsAMPA’Sassociacions,…que acompanyen a SER i CRÉIXER a infants i adolescents en el camí de la vida, essent i creixent ells a cada pas recorregut. I també es dirigeix a adolescents que busquen viure una experiència d'interioritat en la descoberta d'ells mateixos.

Les xerrades i els tallers de “Ser per Créixer” aporten reflexió i eines per aplicar a la pròpia vida en el camp del creixement personal, l’autoconeixement, la gestió emocional, l’educació en valors, la interioritat, la creativitat, la comunicació i l’art de saber viure... 

Què possibiliten els tallers?
  • Conèixer-se a un mateix i fer passos cap a la interioritat.
  • Adonar-se que la millor eina per compartir i acompanyar és el nostre propi camí de creixement.
  • Sentir, veure i palpar la possibilitat d’una educació millor a partir del propi creixement personal.
  • Comprensió profunda i millores en un mateix, en les relacions i en la comunitat educativa. 
  • Fer aflorar el potencial individual de cadascú (dons, talents i habilitats).
  • Espais de confiança on poder SER i CRÉIXER plegats.
  • Entendre les relacions com una possibilitat constant de creixement.
  • Una visió ecosistèmica, on consciència i responsabilitat es donen la mà.
  • Imaginar l’educació del futur per després dissenyar passos proactius al present.
  • Un canvi de mirada i nous camins per recórrer amb sentit i propòsit.

La metodologia emprada és reflexiva, respectuosa, vivencial i transformadora. *** Les proposta formativa s’adapta a les necessitats i a la demanda de les famílies, l’escola i els adolescents. Si us interessa fer camí en aquesta temàtica i creieu que “Ser per Créixer” us pot acompanyar, demaneu sense cap compromís la vostra proposta, i si decidiu tirar-la endavant, serà un plaer fer camí plegats!


Des del cor, si estàs llegint aquestes línies, BENVINGUT/DA, que la sincronicitat t’aporti allò que estàs buscant per seguir fent camí, SER i CRÉIXER.