REIKI, UN CAMÍ

El Reiki és un sistema de sanació i reequilibri mitjançant la transmissió de l’Energia Universal curativa a través de la imposició de mans.

La paraula REIKI ve de:

REI que significa Energia Universal o Còsmica invisible i Omnipresent, l’Energia de Déu.

KI que significa Força Vital, és l’energia que possibilita la vida (Chi o Ki, Prana,...).


El REIKI, que és l’Energia Universal Vital dirigida o guiada espiritualment, flueix a través de les mans del sanador cap al pacient i actua tant a nivell físic com mental, emocional i espiritual. Reequilibra energèticament i potencia l’autorealització, el creixement i l’evolució espiritual.

Aquesta energia penetra a l’organisme i va a parar allà on el cos més la necessita, per desbloquejar-lo, recarregar-lo, equilibrar-lo,... i com que aquesta energia és sàvia mai no podem fer-ho malament ni fer cap mal, sempre la canalitzarem a fi de bé per a nosaltres mateixos i pel pacient. Quan practiquem Reiki avancem en el camí de l’amor.

El Reiki ens permet avançar en el camí de l’espiritualitat, augmentant la nostra vibració. Ens ensenya a connectar amb l’Energia Universal a través del Jo Superior per poder primer sanar-nos i després sanar.


ELS 5 PRINCIPIS DEL REIKI 

Només per avui:
  • No t’enfadis 
  • No et preocupis 
  • Sigues agraït 
  • Guanya’t la vida honestament 
  • Sigues amable amb els altres i respecta tot ésser viu 

Si una persona realment vol canviar la seva vida, aquesta necessita assumir la responsabilitat del què crea a la seva vida i participar en el seu propi procés curatiu. Aquests 5 principis són pautes vitals i és important treballar-los i practicar-los a diari. “Només per avui” ens porta a viure el moment present, l’únic que existeix.

El Reiki és una manera d'entendre la vida, un camí d'amor que ens acosta a la nostra essència, una senda espiritual on poder experimentar, ser, créixer i transcendir. Vols fer aquest camí?

Alhora de triar el/la Mestre/a Reiki que t’acompanyi en el teu camí, deixa’t sentir i guiar pel cor.

Si sents la crida d’iniciar-te en aquest camí i et ressona aquest espai, em pots escriure i/o trucar i estaré encantada de compartir, resoldre dubtes i fer camí al teu costat! 


FORMACIÓ REIKI: 

Hi ha tres nivells de Reiki i la Mestria. Les iniciacions als diferents nivells i les formacions corresponents les faig sempre a nivell individual i cadascuna d'ella inclou el manual, el certificat, 3 iniciacions i un acompanyament holístic.


1r. NIVELL 
En el primer nivell es rep la sintonització del primer nivell, que connecta a la persona amb l’energia universal, per tal de canalitzar-la a través de les mans. Aquesta sintonització produeix una purificació física i una sanació emocional. El primer nivell obre els canals de l’energia i treballa amb el cos físic. L’iniciat pot transmetre aquesta energia a ell mateix o a les persones més properes, treballant sempre a nivell físic. Així, la iniciació és un procés de purificació i sintonització de l’energia individual amb l’energia de l’Univers que fa possible l’equilibri i l’harmonia dels xacres. Quan ens iniciem a Reiki, obrim aquest canal energètic i ja no es pot tornar a tancar. 

2n. NIVELL 
En el segon nivell s’aprenen a utilitzar els tres símbols principals: el Chokurei, que actua a nivell físic, el Seiheki, que actua a nivell mental i emocional, i el Honshazeshonen, que actua a nivell existencial i espiritual, i a més serveix per a la transmissió d’energia a distància. Amb la sintonització del segon nivell, s’insereixen aquests tres símbols a l’aura de la persona, sanant-la en profunditat i augmentant la rapidesa i la potència de la transmissió d’energia Reiki. En aquest segon nivell l’alumne amplia el seu canal energètic augmentant la seva vibració i actuant així en una dimensió més profunda i més àmplia. Amb el segon nivell podem arribar, a part del nivell físic, a un nivell mental i emocional. També permet fer treballs de Reiki a distància. 

3r. NIVELL 
En el tercer nivell s’aprèn el Daikomyo o símbol del mestre, que actua a nivell d’ànima i reforça l’acció dels altres tres símbols. Amb la sintonització del tercer nivell s’insereix el símbol del Daikomyo a l’aura de la persona, augmentant així la seva connexió amb l’energia universal i amb el món espiritual. La sanació es produeix a nivell d’ànima. En el tercer nivell el volum d’energia que rep l’iniciat és molt potent i en aquest nivell es permet treballar a nivell espiritual o d’ànima. 

MESTRIA 
En la mestria es fa un repàs de tots els nivells i s’ensenya a ser formador de Reiki. Un aprèn a fer les sintonitzacions corresponents a cada nivell i a utilitzar el símbol del Raku, necessari en les sintonitzacions que es fan als alumnes al llarg del seu camí de formació de Reiki. Amb la mestria s’adquireix el compromís de difondre el Reiki i s’amplifica encara més la capacitat de transmetre energia universal. El Mestre Reiki és l’únic que pot iniciar.