QUI SÓC?

Amb el petit gran mestre que ens
va mostrar nous camins a recórrer.
Em dic Roser Farràs i Prat, una ànima enèrgica, emprenedora, perseverant i somniadora. M’apassiona la vida i tot el que té a veure amb les persones i el seu creixement. Em vaig llicenciar en Administració i Direcció d'Empreses i especialitzar en Recursos Humans. Després de ser mare, quelcom va canviar dins meu, una crida interna em va guiar, una espurna de consciència va esdevenir, i amb elles un nou camí va sorgir: Actualment formo i acompanyo a persones i/o organitzacions en processos de canvi i despertar de consciència.Curiosa de mena, camino amb propòsit, entenent la vida com un lloc on experimentar, crear, viure i compartir. Amb cada pas vull redescobrir-me i SER qui ja sóc en essència per poder créixer, evolucionar i transcendir.

És des de l’experiència vital que em comparteixo amb humilitat i respecte per a cada persona amb qui faig camí, doncs crec que la trobada amb l’altre és sempre una oportunitat meravellosa que enriqueix si un mira sense judici, escolta amb presència, sent sense por, palpa amb subtilesa i estima amb tot el cor.

Anar “Dins meu” m’ha permès reconèixer el do de la comunicació i l’acompanyament, anar “Dins meu” m’ha permès sentir que els dons no ens pertanyen només a nosaltres, que són de la humanitat i que ens són atorgats per retornar-los tot pal·liant el patiment i servint des de l’amor.

Confio plenament en el potencial humà, crec en mi i en l’altre i és per això que em dedico a facilitar processos de transformació possibilitant llavors de canvi arreu a través de formacions, tallers de creixement personal, xerrades i acompanyaments personalitzats.


Del meu cor neix un missatge a expandir: “Dins teu” hi ha la clau que obre totes les portes, la resposta a totes les preguntes. "Dins teu" hi és tot: la felicitat és intrínseca i només has de connectar-t’hi.

És moment de cultivar el món “de la confiança i l’amor”. Aquest és el meu compromís. Amb la meva feina porto a terme allò que em mana el cor, serveixo amb el que faig, faig el que m’agrada i aporto el meu petit gra de sorra perquè un nou món sigui possible.

Amb tot, només percebo un nou horitzó que s’eixampla més i més amb cada pas recorregut.Mil gràcies per SER i SER-HI!

Una forta abraçada, Roser