ACOMPANYAMENT HOLÍSTIC

L'acompanyament Holístic "Dins Teu" és un acompanyament individual que utilitza diferents tècniques i recursos (Reiki, aromes, essències vibracionals, educació emocional, PNL, coaching, exercicis d'interioritat,...). La finalitat és acompanyar-te "Dins Teu" per conèixer-te i viure una vida amb més equilibri i harmonia. 

Si nosaltres estem bé, el nostre entorn millora i la vida es veu des d'una altra perspectiva.

L'acompanyament dura aprox. 1,30h. En la trobada hi ha una part d’acompanyament energètic i una part d’acompanyament personal. Cada trobada és única i irrepetible. La persona rep allò que necessita a cada moment i, com que la vida és canvi constant, les necessitats individuals de cadascú mai són les mateixes. Cada trobada és una experiència única, una oportunitat de...


Si tens ganes de fer camí deixa't sentir... el cor sempre et guia! Per mi serà un plaer acompanyar-te i créixer amb tu!

Per més informació o demanar hora em pots trucar o enviar un mail: 654472033 - dinsteu@roserfarras.comNovembre 2016 (facebook): 

Fa 5 anys que el meu cor em va guiar en l'aventura fascinant d'acompanyar gent al seu interior a partir de la pròpia vivència, de l'escolta, el respecte i la mirada neta en l'altre.
En aquests 5 anys diferents eines s'han anat incorporant en el camí (Reiki, aromoteràpia, essències vibracionals, gemmoteràpia, coaching, educació emocional, PNL,...) per definir una manera singular d'acompanyar.

AGRAÏMENT en majúscules és el que sento per a totes les persones que hi heu confiat i ho heu fet possible, i és que en aquests 5 anys he tingut la sort d'acariciar molts cors plens de bellesa en el seu procés d'interioritat. Mil gràcies per ser i ser-hi a totes!!!!
Definitivament, poder fer acompanyaments holísitcs és un regal meravellós de la vida que accepto amb compromís profund.  :-) <3 <3 <3Una


Una abraçada plena de llum per a tots/es!!! Roser