PETJADES


Petjades són un recull de paraules de persones amb qui faig o he fet camí, permetent-nos mútuament SER i CRÉIXER a cada pas! Mil gràcies a tots! 
.

"Les petjades donen sentit al camí escollit, són les que em diuen que no m’he equivocat de direcció, són les que em recorden que estic aquí per això... Parlen de vida, experiència i transformació. M’apropen a la meva coherència personal, a la meva ànima, em parlen fluixet i fan que no s’esborri el tram recorregut... Les petjades són les que em guien quan em perdo i dubto, són les que em connecten de nou a la meva essència i donen sentit al meu pas per aquí, a la meva petita aportació en aquest immens món que entre tots teixim.

Gràcies per ser-hi, guiar-me i deixar petjada en el meu camí de vida!". Roser Farràs.
.


Els inicis dels camins son importants, per que els inicies ple d'il·lusió però sempre és molt millor quan tens el recolzament que una mà especial et porta. Roser, no només et vull agrair l'inici d'aquest camí i que m'agafis la mà, et vull agrair molt més...
Et vull agrair la feina que fas per aquest món, per aquelles persones que et troben quan ja han deixat de tenir esperança, per intentar deixar una "petjada" lo més neta i nítida en aquest món.
Si a la terra hi haguessin Àngels, tu ens series un d'ells.❤ Yolanda Rivero (Mestria Reiki)

A vegades els arbres tenen les branques tortes, no fan massa flors i fan fruits petits, però si tenen unes arrels fortes, una terra abonada, se'ls fa una bona poda, se'ls rega i tenen prou sol, poden esdevenir eterns, fèrtils i feliços. Gràcies per guiar-nos en aquesta poda meravellosa que ens ha portat fins aquí. T'estem molt agraïts i som molt feliços que formis part de la nostra vida. Helena i Guillem (Grup de Creixement Personal)

Moltes gràcies per aquella tarda en que vas fer-nos ser més conscients de les nostres emocions i el paper que juguen a la nostra vida. Personalment el treball sobre la CULPA em va servir molt per a millorar les relacions a casa. Una abraçada, Mª Dolors Mas Soler (Universitat d'estiu del Moianès)

El teu mèrit és molt gran, Roser!
Vam viure una tarda molt enriquidora i que ens la vas endolcir amb el teu saber, saber ser i saber estar.
Gràcies per presentar-te davant nostre amb presència i essència.
Moltíssimes gràcies per tot el què ens has aportat!!!
Una abraçada molt gran... Núria Trullà (Universitat d'estiu del Moianès)

...ets com aquella cuca de llum que il·luminen els camins de les nits d’estiu... petita, però intensa, plena d’energia. Gràcies per les teves preguntes despertador... i per la petjada que has deixat dins meu. GRÀCIES!!! Carme Mas (Taller Creixement Personal)

L’experiència del grup “Camins” ha estat molt alliçonadora i agradable. Una eina d’autoconeixement que m’ha ajudat molt, fent-me aprofundir dins meu. Lluís Toran (Taller Creixement Personal)

...me enervan los que no tienen dudas y aquellos que se aferran a sus ideales sobre los de cualquiera. Me cansa tanto tráfico y tanto sinsentido, parado frente al mar mientras que el mundo gira! ... STAND BY – EXTREMODURO. Gràcies per compartir-me la meva vida! Guillem Vilaró (Taller Creixement Personal)

Continuem fent camí plegats, sou indispensables... Ser per Créixer és equilibri, serenitat i amor. H.C. (Taller Creixement Personal)

El camí del coneixement és infinit, però si el comencem en nosaltres mateixos, la immensitat va esdevenint cada cop més definida i petita, i entenem que en realitat el que fa que puguem comprendre, són les coses més senzilles, l'essència del que dóna sentit a la vida. Mireia Barrera (Grup Creixement Personal)

Quan tens set agraeixes aquell que et pot oferir aigua, gràcies Roser. Irene Baiget (Grup Creixement Personal)

Tot el que pensem, sentim i vivim queda impregnat al nostre cos. Tot forma part de nosaltres i de com som. No perdem l’equilibri, seguim observant-nos, il·lusionant-nos,... canviant d’aires i veient les coses diferents, compartint vivències relaxem la ment. Irene Ferrer (Grup Creixement Personal)

“Dins Teu” m’ha deixat petjada. Gemma Doblas (Grup Creixement Personal)

Les guerres continuaran mentre el color de la pell sigui més important que el dels ulls. Tatiana Piza (Grup Creixement Personal)

Només puc donar-te les gràcies per aquest camí que tot just comença...gràcies per donar-nos la mà i fer que cada pas sigui una mica més senzill. Helena,( Grup de creixement personal)

Mestra, amiga, ànima, far, mirall, plantadora de llavors màgiques, repartidora d'actituds positives, facilitadora de felicitat, reconstructora de la fe en la bondat de les persones... Trobaré a faltar els tallers, les converses, les preguntes i reflexions, somriures i mirades... Ha estat un honor ser un dels receptors de la passió contagiosa amb la que transmets allò que sents, vius, practiques i ensenyes. Gràcies per ser com ets i fer el que fas. Segueix inspirant el personal! Jordi (Taller Autoconeixement Dins Teu)

Aprendre és viure, conèixer és estimar. Anònim (Taller Autoconeixement Dins Teu)

Jo voldria que tot l’any hi hagués pau i amor, jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Mercè Capdevila (Taller Autoconeixement Dins Teu)

Deixa'm dir-te que ha estat una experiència extraordinària i molt emocionant. Només puc donar-te les gràcies per tot, crec sincerament que alguna cosa ha canviat a dins meu després d'aquest taller, gràcies Roser per posar el teu granet de sorra i ajudar-me a ser més feliç! Joan Tañà (Taller Autoconeixement Dins Teu)

M'has despertat un cuc tan gros que tinc por que sigui com la Tènia. Ets d'aquelles poques persones que em parles amb els ulls i que vull parlar-hi. Crec que ja t’enyoro i trobo a faltar l'espurneig de la teva mirada en la màgia de la vida. No vegis quina frase m'ha sortit!! Un petó. Ferran (Taller Autoconeixement Dins Teu)

Ha estat un plaer. Breu, però profitós i ha encès una flama a la curiositat i esperança per créixer i descobrir-me i recordar que m'he d'estimar i estimar la vida. Espero retrobar-te al camí de la vida amb paraigües o sense. Anna Llavina (Taller Autoconeixement Dins Teu)

Moltes gràcies Roser, pel curset que has impartit amb tanta estimació, generositat i paciència. Tens el do de trobar la resposta més adient a cada situació i omplir-la de positivisme. No l'oblidarem. Lluís Toran (Taller Autoconeixement Dins Teu)

Jo també crec que entre tots podem fer que el món sigui millor. Anònim (Taller Gestió del Temps – Donar temps a la vida)

Gràcies per encomanar entusiasme, gràcies pel teu temps. Montse (Taller Gestió del Temps – Donar temps a la vida)

He participat en el taller d'Ecologia Emocional organitzat per l'ajuntament de Vic i dirigit per la Roser. Us he de dir que tots hem après a mirar el món amb uns altres ulls, que ens han quedat ganes d'aprofundir i continuar la nostra formació, que la formadora és una persona extraordinària que encomana il·lusió i que ha sabut crear un clima acollidor on tots ens hi hem trobat molt bé. Ara ens queda la tasca de continuar aplicant el que hem après i fer que formi part del nostre estil de vida. Una abraçada. Montse Tort (Taller d’ecologia emocional)

Avui desitjaria escriure una carta molt original, diferent en essència i estil a las que escric. Una carta què al llegir-la el teu cor augmenti el ritme, els teus ulls brillin encara mes i els teus llavis riguin. Una carta senzilla que et faci una mica més feliç, sens dubte tarea difícil, però es el que vull. Voldria omplir un sobre de flors, estels i de paraules i sentiments que vagin al nivell de la teva bondat. Et regalo un regal molt especial, es lo més preciat que tinc, és un tros de mi, si vols el pots anomena amistat. Mil gracies Roser. Josep Barastegui (Taller d’ecologia emocional) 

Descoberta, retrobament, coneixement, implicació, recerca i agraïment. Marina.

Gràcies, només puc dir gràcies. Hi ha un abans i un després. Núria.

Vull creure i crec que un altre món i un altra forma de conèixer-nos a nosaltres mateixos, i conseqüentment als altres, és possible. I gràcies a persones com tu, que pensen, pateixen i lluiten perquè les coses siguin diferents i millors existeix la possibilitat de canvi. Compte sempre amb mi, jo estic aprofitant la meva oportunitat de ser com vull ser, des de dins i des de fora. Així que ENDAVANT! Ernest Vilches.

Des que et vaig conèixer, no has parat de regalar-me autenticitat, integritat i passió per lluitar pel que creus que han de ser uns móns intern i extern millors, més connectats amb el que realment som i més sostenibles emocionalment. Gràcies pel teu testimoni com a persona i per aquest projecte de creixement personal que encetes. Certament una proposta engrescadora i dirigida cap a crear un futur més coherent i equilibrat en tots els sentits! Et desitjo el millor!!! Cristina Alvarez

Acabo de fer una ullada per tot el bloc i m'he emocionat pensant en quina cosa tan fantàstica es pot crear quan surt des del cor. Ets una persona molt autèntica i m'encanta el teu entusiasme, en com sents, en com vius i en com vols que sigui la vida. Jo mateixa m'he sentit molt acompanyada per tu. Em consta que el que encetes requereix molt de coratge i esforç, així que t'envio i et desitjo el millor de l'univers i un cop de mà per si el necessites. Una forta abraçada. Aurora


Si vols deixar la teva petjada envia un correu amb les teves paraules a dinsteu.roser@gmail.com i la penjaré aquí. Moltes gràcies per fer camí plegats!