31 de març del 2017

Benvinguda primavera...

De nou la primavera floreix i amb ella aquella energia de renaixement i creativitat. El dia s’allarga i el sol comença a acaronar amb escalfor i subtilesa. Els cicles es repeteixen constantment a la natura i dins de cadascú de nosaltres.

Escoltar els ritmes, les energies que acompanyen cada estació, la vida que batega a cada moment... Respirar profunda i conscientment, permetre que l’aire arribi a tot el cos per després despendre’ns-en i tornar-nos a omplir d’ell. Deixar-se gronxar per tots aquests moviments, i permetre senzillament que la vida ens visqui, amb acceptació, amor i un sentiment que ressona a quelcom “sagrat” i “màgic”.

Benvinguda primavera, després del llarg retir que ens ha brindat l’hivern acollint-nos dins seu per interioritzar i integrar, arribes per a permetre’ns aflorar de nou la intuïció i les ganes de crear i compartir.

Els meus millors desitjos perquè aquesta energia entrant us acaroni i us ompli de presència per així poder observar com la vida brota de nou omplint-nos de colors, cant, calidesa i llum.

Una forta abraçada, Roser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada