25 de gener del 2016

Ho'oponopono

El Ho'oponopono és un mètode ancestral de sanació hawaià, una eina d'auto sanació per a la conciliació i la resolució de conflictes a través del poder de les paraules, que s'utilitza per assolir la pau interior i l'harmonia en relació amb un mateix i amb els altres basat en l'amor i el perdó.

És un sistema de neteja de les memòries doloroses que es troben emmagatzemades en la nostra ment subconscient, en forma de pensaments, programes, creences i prejudicis que ens causen malestar o patiment, per mitjà del perdó i la transmutació.

Al practicar Ho'oponopono disposem d'una eina sorprenentment útil per desprendre'ns de totes els bloquejos i memòries causants de malaltia, així com dels pensaments i sentiments de por i ansietat que les acompanyen.

Ho'oponopono ens ensenya a ser responsables per tot el que es troba en la nostra realitat existencial. De manera que en practicar-lo, som capaços de canviar tot allò que no es troba en pau i harmonia en la nostra vida.

El Dr Len diu: «Ho'oponopono consisteix a mirar el teu interior, dins de la teva pròpia consciència, allà on resideix la informació».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada