Avís legal i política de privacitat

Em dic Roser Farràs i Prat (NIF: 77742107Z) i sóc creadora del projecte “Dins Teu”, interioritat i consciència. Sóc formadora, facilitadora i terapeuta. La finalitat d’aquesta web és la de donar a conèixer la meva activitat professional, així com la de compartir el meu blog personal “Dins Teu”.

En tot moment em manifesto lliure de modificar els continguts de la web, així com la d'interrompre l’accés si així ho considero. Tots els continguts incorporats a la web, siguin creats per mi o referenciats de tercers, busquen compartir una mirada conscient i d’interioritat. Em faig responsable del contingut que genero, però no de l’ús que en farà l’usuari de la web.

Si ets usuari d’aquest espai, demano que si vols participar-hi tinguis conductes respectuoses amb els continguts, els altres usuaris i amb mi. En cap cas: NO em faig responsable de l’ús que puguis fer dels continguts que ofereixo a la web.

Si en un moment donat publico links de tercers, sempre poso la font i vull aclarir que no implica relació directa amb l'altra part i que l'ús de les teves dades en accedir al link s'estableix en base als termes d'ús que tingui el link de destinació i no a els que detallo aquí.

Per crear la web i poder oferir tots els serveis de la web he utilitzat softwares de tercers.

No assumeixo cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control.

Compleixo amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades. Podeu veure més endavant tota la política de privacitat del blog.

Per a qualsevol reclamació em podeu enviar una mail a dinsteu@roserfarras.com


Política de privacitat

En aquesta declaració de privacitat se t’explica com es tracten les dades que facilites en tot moment, així que t’invito a llegir-ho atentament abans no facilitis les dades personals en aquesta web.
La Política de Privacitat podria variar en funció de les exigències legislatives o d’autoregulació, així que t’aconsello que la visitis periòdicament. Aquesta política és aplicable en tots els formularis de la web on es recullen dades de caràcter personal.
  1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
Responsable del tractament:
ROSER FARRÀS I PRAT
NIF: 77742107Z
Adreça postal: C/ Dr. Errando, 18 _ 08148 L’Estany
Correu electrònic: dinsteu@roserfarras.com
  1. Amb quina finalitat es tracten les teves dades personals?
La finalitat de la recollida i tractament de dades personals que se’t sol·licita en aquesta web són per poder-te enviar butlletins d’interioritat “Dins Teu”, recursos didàctics, entrades del blog, novetats, promocions i informació sobre les diferents activitats, tallers, formacions, teràpies i xerrades que es porten a terme.
  1. Quant temps es conserven les teves dades personals?
Les dades personals es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió.
  1. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.
  1. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?
Les dades que facilites queden recollides en els servidors de mailrelay (CPC SERVICIOS INFORMATICOS SL). Pots veure la seva política d’ús i privacitat dins la seva pàgina web www.mailrelay.com
  1. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?
En cada enviament per mail que rebis per part meva, al final de tot, sempre hi ha l’opció de cancel·lar el teu compte per deixar de rebre els mails. En tot moment pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i cancel·lació enviant un mail a dinsteu@roserfarras.com.
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada