17 de febrer de 2012

Què és el Reiki?

El Reiki és una tècnica de sanació natural que es basa en la canalització d’energia mitjançant la imposició de mans. No pertany a cap religió o pensament, és simplement universal.


Què fa el Reiki?

Accelera i reforça el procés d’autocuració del cos, augmenta l’energia vital, estabilitza les emocions, restableix l’harmonia psíquica i el benestar de l’ànima, dissol bloquejos, relaxa i ajuda a eliminar toxines i impureses, dóna pau interior, ens connecta amb l’alegria i la felicitat, ens porta lucidesa i creativitat, ens reconcilia amb la vida...
Actua a tots els nivells: física, emocional, mental i espiritualment.


Principis del Reiki:
  • Només per avui no t’enfadis.
  • Només per avui no et preocupis.
  • Només per avui sigues agraït.
  • Només per avui treballa dur amb tu mateix.
  • Només per avui sigues amable amb els altres.


Diuen que només podem estimar si som feliços i només podem ser feliços si estimem. I el Reiki és això, Amor cap a nosaltres, els altres i el món. I tu ets el que decideixes on i com començar, tu ets el que té la clau i la responsabilitat d’estar bé. Que no depengui de ningú més que de tu, és el millor que et pot passar a la vida!!!

M’agradaria afegir-hi un altre principi:
  • Només per avui tingues cura de tu mateix, sigues lliure i feliç!

Si nosaltres estem bé, el nostre entorn millora i la vida es veu des d'una altra perspectiva.


Què se sent en una sessió de Reiki?

Cada sessió és única i irrepetible. La persona rep allò que necessita en cada moment i, com que la vida és canvi constant, les necessitats individuals de cadascú mai són les mateixes. Cada sessió és una experiència única per al que rep i per al que canalitza l’energia. Cada sessió és una oportunitat de...

Passi el que passi, és una energia que no et deixarà indiferent. Els efectes poden ser: immediats i transgressors o subtils i progressius. A vegades els efectes es perceben passat un temps, però sempre hi són.

Què pots sentir durant una sessió? Sensacions físiques com ara fred, calor, formigueig, pressions, palpitacions, relaxació,...; sensacions emocionals com ara tristesa, felicitat, plor, ràbia, amor, empatia, confiança, por, plenitud,...; sensacions visuals com ara colors, imatges,...; sensacions mentals com ara pensaments espontanis i ocurrents,...

El més important de tot és estar obert, fluir i confiar en el treball que es porta a terme. Aquest sempre és per millorar el benestar personal de la persona i per viure més conscients.


Què fa el terapeuta de Reiki?

El terapeuta és senzillament un canal d’aquesta energia. Cada terapeuta té la seva forma de treballar, sentir i empatitzar. Personalment la meva feina parteix des del respecte i l’agraïment cap a l’altre, intentant fer arribar totes les sensacions, informacions i imatges que he rebut durant la sessió, per tal d’ajudar a comprendre i sintetitzar tot allò que s’ha treballat.


Què us puc dir jo del Reiki?

Per mi el Reiki ha estat el camí que ha fet possible el canvi que necessitava en la meva vida, i l’he incorporat en ella, per una banda com una eina de creixement personal i per una altra com una eina professional per poder compartir i ajudar als altres.

A qui em ve sempre li dic el mateix: “Si has vingut aquí és per alguna cosa, si això no et funciona, ara que ets conscient que et falta quelcom, no deixis de buscar, hi ha mil teràpies, eines i persones que et poden ajudar. El canvi és possible i està a les teves mans”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada