6 d’agost del 2013

Ens trobem...

Dins meu sento que a la vida a voltes ens trobem per aprendre, créixer, transcendir... i altres vegades per acompanyar-nos i fer-nos el camí més planer.

Estic immensament agraïda per totes les persones que m’he trobat i em trobaré, i és que amb la mirada atenta, un se n’adona que sempre som mestres uns dels altres!


Gràcies estimats companys de viatge per aquests moments màgics i únics d’acompanyament, senzillesa i essència. Gràcies per fer del meu camí un camí més fàcil de transitar.

Una mirada, un reconeixement més enllà d’allò que els nostres sentits poden percebre, un retrobament, un camí conjunt amb petjades que fan vida. Més enllà de qualsevol condició, us estimo amb tot el meu cor. Gràcies per tornar a ser-hi un cop més!

Roser

5 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltes gràcies Elisenda!
      Per mi també és un plaer passejar-me pels teus blocs i sobretot per agafar idees!
      Un molt bon estiu i una forta abraçada,
      Roser

      Elimina
  2. veig que etens una bona col·lecció d'estones per anar fent un camí únic i que no sempre serà fàcil, però que aquests moments faran que es pugui soportar fàcilment. Bon estiu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon estiu Joan! I gràcies per les teves paraules!!! :-)
      Abraçada,
      Roser

      Elimina
  3. Tots som mestres i tots som alumnes... i tots ens creuam per alguna raó, i segur que no és en la única vida que ho fem. Una abraçada ben forta!!

    ResponElimina