1 de febrer del 2016

Màgia...

La paraula màgia prové del llatí: magīa, derivat a la vegada del grec μαγεία mageia, ‘qualitat de sobrenatural‘, probablement de l’antic persa maguš, que conté l’arrel magh-, ‘ser capaç’, ‘tenir poder’, fent referència a l'antiga casta sacerdotal persa i a la vegada del sànscrit maga, 'il·lusió', de l'arrel may, 'obrar', 'moure') . 
Màgia és l'art o ciència oculta amb què es pretén produir, valent-se de certs actes o paraules, o amb la intervenció d'éssers imaginables, resultats contraris a les lleis naturals. (Font: https://es.wikipedia.org/wiki/Magia )

La paraula màgia és una paraula que des de sempre m’enamora. El misteri de la vida em porta a sentir que la vida mateixa és màgia constant, que la màgia resideix dins de cadascú de nosaltres, que exercir-la està a les nostres mans. Ser capaços de... moure'ns... qualitats, habilitats i dons sobrenaturals... connectar-nos a aquesta màgia i deixar-la fluir, permetre-la i reconèixer-la en els altres.

La màgia és un pont que et permet anar del món visible cap a l’invisible. I aprendre les lliçons d’ambdós mons. Paulo Coelho


Màgia és saber viure en present, regalar paraules que possibiliten, abraçades que acullen, somriures que engrandeixen el cor,... màgia és creure en mi, creure en els altres,... màgia és respirar, menjar, sentir, pensar, fer, estimar,... màgia és la mirada neta que permet... màgia és la natura que ens ensenya, els anys i les situacions que ens porten aprenentatges,... màgia és viure, descobrir, buscar, trobar, perdre’s, vincular-se,... màgia és verb, és ara,... màgia sóc jo, tu, ell, ella, nosaltres, vosaltres, ells, elles,... màgia és tot.

Per art de màgia baixem com l’aigua, i a cada obstacle refem com si res el camí, construint a mida el destí. A contracorrent, de cara al vent, amb mar de fons i onades, governa tu el vaixell que no tens res a perdre. Boig, el món és boig, però és nostre i és el millor d’entre els possibles. Lax'n'busto - Que boig el món


Màgia és adonar-te que no ho saps tot, que la profunditat d’allò desconegut és immensa per endinsar-t’hi i deixar-te sorprendre. Màgia és redescobrir de nou paisatges, persones i situacions, a priori conegudes, amb unes noves ulleres que permeten eixamplar la mirada i veure més enllà.

Màgia és una opció de vida que podem compartir, deixant que les causalitats ens arribin de manera senzilla, permetent que esdevinguin, desxifrant-les des del cor amb amor.



SER és màgic, mirar DINS TEU és màgic, COMPARTIR aquest camí és màgic!!!

Que tu puguis estar llegint això, estiguis on estiguis, forma part de la màgia de la vida, benvingut/da a l’instant present, l’ARA és sempre màgic!


Una abraçada plena de màgia i vida,

Roser – Febrer 2016

4 comentaris:

  1. l'ARA és únic, irrepetible i cal tractar-lo com a tal.

    ResponElimina
  2. Per a mi també és una paraula molt especial, no per la paraula en sí, sinó per tot allò que has reflectit tan bé en aquesta entrada. Continuaré mantenint la màgia a la meva vida :). Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé Montse! Redescobrir la màgia i mantenir-la :-)
      Una forta abraçada!

      Elimina